GDPR aanpassingen

Ook wij ontkomen er niet aan, de nieuwe Europese privacywetgeving, kortweg ‘GDPR’. Om aan alle vereisten te voldoen zijn een aantal aanpassingen noodzakelijk voor iedereen die met klantgegevens werkt. De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt om deze in alle webshops en websites door te voeren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • aangepaste privacy- en cookieverklaringen
  • aangepaste algemene voorwaarden
  • informatieverstrekking mbt inzage, aanpassen of verwijderen van klantgegevens

Om e.e.a. voor ons en de consument inzichtelijk te houden, zijn we gestopt met Google Analytics, en analyseren we de webshop nu aan de hand van een eigen installatie van Matomo. Hierdoor delen we niet langer gegevens met Google. We onderzoeken nog of we privacy-vriendelijke social-mediabuttons kunnen implementeren. Uiteraard bewaren wij nooit gegevens van creditcards etc. op onze systemen! De aangepaste documenten vind u onderaan de pagina’s. Mocht u er nog vragen over hebben, dan vernemen wij dat graag!